Free amigos

Co-crafting
met JMT

Positionering, user-stories,
strak design en intelligent gebouwd.

Een helder verhaal
in een diffuse markt

Wat is de vraag?

JMT is een van de grootste verhuurders van meubilair en vloerbedekkingen voor lokale en internationale beurzen, congressen en evenementen in heel Europa. Om relaties en prospects een beter inzicht in de mogelijkheden, producten en diensten die JMT levert te bieden werd aan Free amigos gevraagd om de positionering en daaropvolgend de website en structuur onder handen te nemen. Dit in nauwe samenwerking met partner Code uit Delft, specialisten in Drupal oplossingen.

Waar zit de uitdaging?

Het assortiment eenvoudig toegankelijk en overzichtelijk maken voor professionele afnemers, maar ook het tonen van JMT’s meerwaarde door het bieden van de inspiratie, kwaliteit en creatief meedenkend vermogen. De markt is zeer diffuus met een breed aanbod van kleine en grote bedrijven die allemaal pretenderen hetzelfde te leveren. Een uitdaging dus om JMT als de beste keuze te positioneren. 

Het resultaat

Vanuit diverse positionering-sessies is gezamenlijk toegewerkt naar een inspirerende en richtinggevende positionering. Waarna diverse sluitende user stories zijn ontwikkeld, vanwaar de wireframes en prototypes werden opgezet. Het design is aansluitend op de inmiddels ontwikkelde huisstijl doorgevoerd. Code heeft zorggedragen voor een naadloze technische realisatie op basis van het Drupal CMS.

Bekijk

Services

  • Strategy & UX Design
  • Concept development & enhancement
  • Wireframing & Prototyping
  • Interactive & Visual design
  • User Interface Design (UI)
  • Responsive website

bekijk ook:

/>