Free amigos

Co-crafting: 
digitale ambacht

3 elementen voor sterk werk

De nieuwe ambachtslieden zijn ‘digitale’ ambachtslieden: specialisten op het gebied van product- en merkontwikkeling, UX- & UI-design, engineering en development. Dankzij deze combinatie zijn ze in staat om de groeiende vraag naar maatwerk in digitale producten en diensten op te pakken. Je vindt ze bij Free amigos!

Free amigos werkt met hoofd en handen, gedreven door ervaring en hongerig wat betreft nieuwe inzichten en oplossingen. Daarbij hebben we deze 3 belangrijke elementen altijd in het achterhoofd:

User focused ideevorming

Persoonlijk input en beschikbare data van échte gebruikers vormen de basis voor onze ideevorming. Wij willen web-toepassingen bouwen die op relevante behoeften (user-focused) zijn gebaseerd. Daarom investeren wij tijd om jouw bedrijfsmodel te doorgronden, de markt in kaart te brengen en zo een optimale startpositie voor jouw dienst of project te ontwikkelen.

Goed ontworpen

Een logisch en mooi ontwerp dat bijdraagt aan de gebruikservaring. Wij ontwerpen altijd met de waarden en ambities van de organisatie in relatie tot de eisen van de toepassing en haar gebruikers. Esthetische usability, meervoudig aantrekkelijk. Dat klinkt in ieder geval al mooi.

Intelligent gebouwd

Slimme development zorgt voor over- en inzicht in je product of dienst en maakt het uitbreidbaar. Wij ontwikkelen alles met het voortschrijdend inzicht van morgen in ons achterhoofd. Dat betekent dat iedere technische keuze vooraf zo min mogelijk voor verrassingen zorgt in het volledige proces. 

De keuzes van nu mogen die van morgen niet in de weg staan.

Free om in iedere samenstelling samen te werken

De Free amigos is een ervaren team, waarbij de kern bestaat uit ervaren, breed getalenteerde specialisten. Dit team kan op diverse niveaus met jouw organisatie en project aan de slag. Of dit nu het prille begin van een project is of juist aan het einde ervan. Zoek je complete expertise om producten en diensten volledig en succesvol te lanceren of heb je specifieke aanvulling nodig op bestaande expertises die binnen jouw organisatie aanwezig zijn?

Co-Crafting

Onze wijze van samenwerken wordt vaak ervaren als co-ondernemerschap. Omdat de amigos vanuit oprechte interesse en als doorgewinterde ondernemers jouw project willen laten slagen. Wij noemen dit “co-crafting”. Samenwerken pur-sang. Ondernemend werken aan nieuwe kansen en ontwikkelingen. Want uiteindelijk kunnen wij het samen nooit alleen.

Co-crafting betekent tevens dat we gebruik maken van netwerk van aanvullende specialistische teams en amigos. Of dat we gebruik maken van het bestaande netwerk en partners van een opdrachtgever. No problemo. Leuk zelfs.

/>